AXIS F1005-E Sensor modul

 

Fleksibel installation

AXIS F1005-E sensor modul sammen med en AXIS F kameraenhed, er ideel til anvendelse i meget diskrete indendørs, udendørs og mobile overvågningsopgaver. AXIS F1005-E kan diskret installeres i trange steder, planforsænket i en væg eller loft, eller indgår i et lysbjælke ovenpå en nødsituation køretøj. Den robuste, IP66-rated sensorenhed modstår støv, regn, sne, vibrationer, stød og temperatursvingninger.

AXIS F1005-E omfatter en billedsensor og en fast linse, der giver en bred 113 ° horisontal synsvinkel i HDTV 1080p. Den leveres med en 3-m eller 12 m (10-ft. Eller 39-ft.) Formonteret kabel til tilslutning til en AXIS F Hovedenhed, som kan placeres indendørs, i et køretøj eller i en udendørs kabinet.

Billederne (på højre baggrundslys scenario til venstre, og om natten scene) ovenfor er taget med AXIS F1005-E sensorenhed og AXIS F41 Hovedenhed med Wide Dynamic – Forensic Capture (klik på billederne for at forstørre).

En akse F8201 Vari-vinkel monteringsbeslag er også inkluderet og muliggør sensorenheden skal sikres og vippes i enhver position

 

 

anden kategoriAxis sensore